Dobrodošli

Zaraće, idilični, unikatni, prekrasni i po većini posjetitelja nezaboravni kutak naše planete se nalazi 7 kilometara od grada Hvara na istoimenom otoku Hvaru. 

Zaraće obuhvaća ETNO-EKO SELO koje se nalazi na cesti i dvije prekrasne uvale s plažama koje se zovu Velo_Zaraće i Malo_Zaraće. Uvale su udaljene jedna od druge oko 200 metara.

U obe uvale imamo kuću – apartmane za iznajmljivanje. Kuca u uvali VELO Zarace je na samoj plaži 5 metara od mora, a druga u uvali MALO Zarace je 20 metara od mora. Moguć je pristup automobilom i brodom do uvala. Detalje o svakoj kući ,fotografije i ostalo možete vidjeti na gornjim linkovima.

U uvali Velo Zaraće, osim apartmana koji su za iznajmljivanje imamo i Pansion TERACU BAK s bajkovitim pogledom na cijelu uvalu na kojoj nudimo nasim gostima da slobodno uzivaju i borave cijeli dan te ako zele da okuse morske i mesne delicije. 

Osim smještaja u apartmanima kategorije ***, apartmani BAK nude domaće eko-proizvode: med, razne vrste rakija, domaće maslinovo ulje, te vino.

Sve potrebne informacije koje vas zanimaju u vezi rezervacija nasih apartmanima možete postaviti putem e-maila bak.toni@gmail.com ili telefona +385/914447474

Neka nas smjestaj postane vas drugi dom, a TERACA BAK vas dnevni boravak.

Želimo da se ugodno osjećate kod nas i željno Vas očekujemo.

DOBRODOŠLI

Pension-Apartments BAK smješten je na samoj obali mora u uvali koja se sastoji od dvije plaze VELO ZARACE i MALO ZARACE
Od sezone 2012 otvaramo obiteljski posao TERACU BAK za goste koji borave u svim našim apartmanima te nudimo mogućnost ili cjelodnevnog uživanja na suncu i ležaljkama ili uživanja u tradicionalnoj kuhinji vlasnika koji je ujedno i kuhar.

Cijeli interijer TERACE BAK odiše morem,te kada boravite tu imate osjećaj da plovite na brodu. Jedinstven pogled i romantičan trenutak na Terasi ostavit ce vas bez rijeci.

Glede gastronomske ponude moramo naglasiti kako ona odiše kreativnošću, te starom dobrom tradicionalnom hvarskom kuhinjom. Okusite gregadu, buzare, brodet od ribe, hobotnica ili meso pod peku, razne vrste salata i domaće vino. Nudimo i doručke , večere s domaćim specijalitetima po sistemu Polupansion ili noćenje s doručkom.

U dogovoru s domaćinima postoji mogućnost obilaska hvarskog arhipelaga brodom s kupanjem u uvalama ili lovljenjem ribe . Mogućnost i najma broda u sklopu Pansiona.

Dođite, posjetite nas i uvjeravamo vas – sigurno ce te se vratiti…!!!